Môn Tiếng Anh Lớp 10 1. The new laws to conserve wildlife in the area will come into force next month. A. protect B. pollute C. destroy D. eliminate 2.

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 10 1. The new laws to conserve wildlife in the area will come into force next month.
A. protect B. pollute C. destroy D. eliminate
2. Water pollution is more and more serious due to the tests of nuclear weapons in the seas and oceans.
A. circulation B. environment C. elimination D. contamination
3. Famers use herbicides to eliminate weeds.
A. get on B. run off C. get rid of D. take care of
4. At times, my father plants some trees in the garden and he often says planting trees is a necessary thing to do.
A. Never B. Always C. Sometimes D. Rarely
5. There is no sign of plant life in this area. It must have drought for a long time.
A. marine B. vegetation C. prison D. pollution
6. The farmers removed some undeveloped trees to improve the growth of the rest.
A. eliminated B. planted C. fertilized D. transferred
7. They have just passes some new laws to protect wildlife.
A. marine B. mammal
C. animals living in natural conditions D. endangered species
8. Water can be held on the land by vegetation.
A. plants used as food B. grown trees C. the growth of plants D. plants and trees
9. Harmful insects must be _____ to protect our crops.
A. conserved B. protected C. destroyed D. cultivated
10. If all trees in the area are chopped down, the soil will be ____ .
A. grown B. planted C. cultivated D. eroded
11. The natural _____ of water is influenced by trees, grasses, and other plant life.
A. round B. circulation C. surround D. road
12. Do you mind explaining the meaning of the word “ _____” ?
– It is a very large land thickly covered with trees, plants, bushes, and is also the inhabitation of wild animals.
A. forest B. marine C. submarine D. species
13. The farmers enrich the soil with _____.
A. fertilizers B. herbicides C. insecticides D. gases
14. Acid rain has caused severe _______ on the hillside.
A. erosion B. pollution C. destruction D. floods
15. A large hydroelectric __________was built on the River Danube.
A. power B. dam C. bank D. wall
16. We are now facing the possible________ of several rare species.
A. danger B. variety C. existence D. disappearance
17. The farm is famous ____ its production of coffee.
A. for B. in C. with D. on
Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
2 tháng 2022-03-29T05:14:01+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-03-29T05:15:48+00:00

    1,a

    2,b

    3,d

    4,a

    5,c

    6,a

    7,b

    8,d

    9,a

    10,d

    11,a

    12,b

    13,c

    14,a

    15,d

    16,b

    17,a

  1. giangnguyen
    0
    2022-03-29T05:15:59+00:00

    $#huymon$

    1. A

    2. B

    3. D

    4. A

    5. C

    6. A

    7. B

    8. D

    9. A

    10. D

    11. A

    12. B

    13. C

    14. A

    15. D

    16. B

    17. A

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )