Môn Tiếng Anh Lớp 11 Question 6: ______ entering the hall, he found everyone waiting for him. A. On B. At C. With D. Of Question 7: That pipe _____

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 11 Question 6: ______ entering the hall, he found everyone waiting for him.
A. On B. At C. With D. Of
Question 7: That pipe ______ for ages – we must get it mended.
A. has been leaking B. is leaking C. had been leaking D. leaks
Question 8: – “Is it all right if I use your bike?” – “______”
A. I don’t care. B. Sure, go ahead. C. Oh, forget it. D. I accept it.
Question 9: You need more exercise – you should ______ jogging.
A. try on B. take up C. carry out D. hold up
Question 10: Car crashes are almost always accidental, but on rare occasions they may be ______.
A. deliberate B. determined C. aware D. meant
Question 11: – “Today’s my 20th birthday.” – “______”
A. Take care! B. Many happy returns! C. Have a good time! D. I don’t understand.
Question 12: ______ stamps, my brother collects coins.
A. Except B. Besides C. Near D. Beside
Question 13: There’s little ______ of foreign news in today’s paper.
A. information B. coverage C. column D. article
Question 14: You should make a(n) ______ to overcome this problem.
A. trial B. impression C. effort D. apology
Question 15: Don’t touch that wire or you’ll get an electric ______.
A. shock B. fire C. charge D. current
Question 16: “Can you ______ me a favor, Bill?” Peter said.
A. make B. get C. put D. do
Question 17: My brother ______ his driving test when he was 18.
A. has passed B. passes C. was passing D. passed
Question 18: – “Would you like beer or wine?” – “______”
A. No, I’ve no choice. B. I couldn’t agree more.
C. I’d prefer beer, please. D. Yes, I’d love to.
Question 19: If you don’t know when that important football match takes place, look it ______ in the World Cup timetable.
A. after B. up C. into D. out
Question 20: Thanks to my friends’ ______ remarks, my essays have been improved.
A. constructive B. construction C. constructor D. construct
Question 21: You look tired. Why don’t we ______ and have a good rest?
A. call its name B. call on C. call off D. call it a day
Question 22: I clearly remember ______ you about this before.
A. telling B. to tell C. told D. tell
Question 23: I ______ hurry. It’s nearly 8.00, and my first class starts at 8.15.
A. would prefer B. can’t help C. would rather D. had better
Question 24: He managed to keep his job ______ the manager had threatened to sack him.
A. although B. despite C. unless D. therefore
Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) SIMILAR in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.
Question 25: ICD implantation is a routine operation with a very low complication rate.
A. cheap B. small C. usual D. quick
Question 26: You should cut down on cigarettes, for smoking does no good to your health.
A. ceased smoking B. become frightened
C. decreased the number of D. gotten sick
Question 27: She is married to a bald man.
A. mighty B. majestic C. hairless D. flightless
Question 28: A bachelor’s degree is required if one wishes to apply for the job.
A. necessary B. desirable C. acquired D. optional
Question 29: In some Asian countries, it is customary for people to worship their ancestors.
A. fossils B. elders C. forefathers D. heirs
Mark the letter A, B C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.
Question 30: Each of the beautiful cars in the shop was quickly sold to their owner.
A B C D
Question 31: It was a six-hours journey; we were completely exhausted when we arrived.
A B C D
Question 32: Being that he was a good swimmer, John managed to rescue the child.
A B C D
Question 33: I’d like to see him in my office the moment he will arrive.
A B C D
Question 34: Professor Jones said that a good way to improve your language are learning to practise
A B C D
it frequently. Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
31 phút 2022-07-29T16:18:50+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-07-29T16:20:30+00:00

    Q6. A

    Q7. A

    Q8. B

    Q9. B

    Q10. A

    Q11. B

    Q12. B

    Q13. B

    Q14. C

    Q15. A

    Q16. D

    Q17. D

    Q18. C

    Q19. B

    Q20. A

    Q21. D

    Q22. A

    Q23. D

    Q24. A

    Q25. C

    Q26. C

    Q27. C

    Q28. D

    Q29. C

    Q30. their

    Q31. six-hour

    Q32. that he was

    Q33. will arrive

    Q34. are

    O(∩_∩)O

  1. 6.A

    7.A

    8.B

    9.B

    10.A

    11.B

    12.B

    13.B

    14.C

    15.A

    16.D

    17.D

    18.C

    19.B

    20.A

    21.D

    22.A

    23.D

    24.A

    25.C

    26.C

    27.C

    28.D

    29.C

    30.their =>its

    31.six-hours=> six-hour

    32.that he was (Bỏ)

    33.will arrive -> arrives

    34.are=>is

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )