Môn Tiếng Anh Lớp 12 1. _______ some German and British management styles are similar, there are many differences between them. a. In spite b. In spite of

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 12 1. _______ some German and British management styles are similar, there are many differences between them. a. In spite b. In spite of c. Despite the fact that d. Despite 2. I could not eat _______ I was very hungry. a. even though b. in spite c. despite d. in spite the fact that 3. In spite _______, the baseball game was not cancelled. a. the rain b. of the rain c. it was raining d. there was a rain 4._______ he had enough money, he refused to buy a new car. a. In spite b. In spite of c. Despite d. Although 5._______, he walked to the station. a. Despite being tired b. Although to be tired c. In spite being tired d. Despite tired 6. The children slept well, despite _______. a. it was noise b. the noise c. of the noise d. noisy 7. She left him _______ she still loved him. a. even if b. even though c. in spite of d. despite 8._______ her lack of hard work, she was promoted. a. In spite b. Even though c. In spite of d. Despite of 9._______ they are brothers, they do not look like. a. Although b. Even c. Despite d. In spite of 10. We are concerned with the problem of energy resources _______ we must also think of our environment. a. despite b. though c. as though d. but Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Valentina 25 phút 2022-09-23T21:39:52+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-09-23T21:41:08+00:00

    =>
    1. C

    2. A

    3. B

    4. D

    5. A

    6. B

    7. B

    8. C

    9. A

    10. D

    0
    2022-09-23T21:41:49+00:00

    1.C

    2A

    3B

    4D

    5C

    6A

    7A

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )