Môn Tiếng Anh Lớp 12 21. He gave me his address __________me to visit. A. so that B. in order for C. in order to D. in case 22. They whispered __________ no

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 12 21. He gave me his address __________me to visit.
A. so that B. in order for C. in order to D. in case
22. They whispered __________ no one to hear their conversation.
A. so that B. in order to C. because D. in order for
23.The piano was too heavy ______.
A. for nobody to move B. for nobody to moving C. for anyone to move D. for anyone to moving
24. _______ to go to the cinema.
A. it was late so that B. that it was late C. it was too late D. such too late
25. It is such an important matter _______ I can’t decide anything about it myself.
A. so B. because C. that D. so that to
26. Mary jogs everyday ______ lose weight.
A. so she can B. so that she can C. because she can D. so that to
27. She got up early _________ miss the bus.
A. in order that B. so that C. not to D. for
28. Mr. Thompson is learning Vietnamese __________ read Kim Van Kieu.
A. so that not B. so as to C. in order not to D. so as not to
29. They hurried _______ catch the train.
A. to not B. as not to C. in order that not D. to
30. Tom is saving up __________ he can buy a new car.
A. so that B. as not to C. in order that not D. so as that Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Athena 14 phút 2022-09-19T08:10:04+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-09-19T08:11:09+00:00

    21. He gave me his address __________me to visit.

    A. so that B. in order for C. in order to D. in case

    22. They whispered __________ no one to hear their conversation.

    A. so that B. in order to C. because D. in order for

    23.The piano was too heavy ______.

    A. for nobody to move B. for nobody to moving C. for anyone to move D. for anyone to moving

    24. _______ to go to the cinema.

    A. it was late so that B. that it was late C. it was too late D. such too late

    25. It is such an important matter _______ I can’t decide anything about it myself.

    A. so B. because C. that D. so that to

    26. Mary jogs everyday ______ lose weight.

    A. so she can B. so that she can C. because she can D. so that to

    27. She got up early _________ miss the bus.

    A. in order that B. so that C. not to D. for

    28. Mr. Thompson is learning Vietnamese __________ read Kim Van Kieu.

    A. so that not B. so as to C. in order not to D. so as not to

    29. They hurried _______ catch the train.

    A. to not B. as not to C. in order that not D. to

    30. Tom is saving up __________ he can buy a new car.

    A. so that B. as not to C. in order that not D. so as that

    **CHO MK HUY CHG NHÉ!!!***

    0
    2022-09-19T08:11:31+00:00

    21. B

    22. A

    23. C

    24. C

    25. C

    26. B

    27. C

    28. B

    29. D

    30. A

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )