Môn Tiếng Anh Lớp 6 1. How do you feel now? – I feel …………… better. A. too B. fewer C. much D. a lots 2. ……………book is this, yours or mine? A. Who B. Wh

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 6 1. How do you feel now? – I feel …………… better.
A. too B. fewer C. much D. a lots
2. ……………book is this, yours or mine?
A. Who B. Whose C. Which D. Who’s
3. There is ……………girl in the class?
A. no B. not C. some D. little
4. None of the trains stop in Ha Giang. “They ……………stop in Ha Giang.”
A. sometimes B. never C. always D. rarely
5. There is …………….oil in the bottle. We should buy some more.
A. few B. a few C. a little D. many
6. Do you like pop music?
A. I would B. Yes, a lot C. No, I like it D. Yes, we are
7. ……………..do the buses run? – Every twenty minutes.
A. How often B. How far C. How much D. What time
8. What about …………….a cup of coffee?
A. have B. to have C. has D. having
9. On my way to school, I ……………the noodles at a store.
A. smell B. live C. feel D. drink
10. Daisy is the …………….of the three girls.
A. prettiest B. more prettier C. prettier D. pretty
11. She is a very warm woman and everyone …………….her.
A. likes B. like C. liking D. to like
12. How many ……………are there in the store?
A. a radio B. an radio C. radios D. radioes
13. Ho Chi Minh is the …………….from here.
A. far B. farrer C. farest D. farthest
14. It …………….heavily, we can’t do anything until it stops.
A. rain B. rains C. is raining D. to rain
15. They like going ……………..at weekends.
A. swim B. swimming C. swims D. to swim
Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Cora 5 tháng 2022-06-30T14:30:33+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-06-30T14:32:01+00:00

    1. C

    2. B

    3. A

    4. B

    5. C

    6. B

    7. A

    8. D

    9. A

    10. A

    11. A

    12. C

    13. D

    14. C

    15. D( ko chắc)

    0
    2022-06-30T14:32:11+00:00

    1. C

    2. B

    3. A

    4. B

    5. C

    6. B

    7. A

    8. D

    9. A

    10. A

    11. A

    12. C

    13. D

    14. C

    15. B

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )