Môn Tiếng Anh Lớp 7 21. I think Nam is one of______tour guides in this company. A. the best B. the better C. best D. better 22. What is mountain in Viet

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 7 21. I think Nam is one of______tour guides in this company.
A. the best B. the better C. best D. better
22. What is mountain in Viet Nam? -1 think it’s Fansipan.
A. the height B. the highest C. the higher D. highest
23. We _____ get up early to be at the campsite in time.
A. can B. must C. can’t D. mustn’t
24. You______throw the rubbish into the West Lake.
A. may B. must C. mustn’t D. may not
25. We ______ hold a party tonight but we ______make some loud noises affecting
our neighbours.
A. must/ mustn’t B. mustn’t/ must C. can/ must D. can/ mustn’t
26. “Do you finish packing”? – “Yes. All my things are in my ______”
A. back B. backpack C. back pack D. plaster
27. Ha Long Bay is Vietnam’s_______ wonder.
A. most beautiful natural B. most natural beautiful
C. the most beautiful natural D. the most natural beautiful
28. The Amazon .
A. Rain forest B. Rainy Forest C. Wet Forest D. Wetter Forest
29._______is a large thick bag for sleeping in, especially when you are camping.
A.A sleeping bag B.A sleep bag C. A sleepy bag D.A bag for sleeping
30. If we had a_______, we wouldn’t get los.
A. backpack B. ruler C. compass D. pain killer
31. You_______ travel alone to the mountain. Always go in a group.
A. must B. mustn’t C. do D. don’t
32. People think Ayers Rock is_______ in the evening when it is red.
A. good B. better C. best D. the best
33. You_____ take a lot of warm clothes when you go to Sa Pa in winter
A. must B. mustn’t C. can D. can’t
34. Ba Be Lake is the largest_______ lake in Viet Nam.
A. fresh B. freshwater C. water D. mount
35. The Imperial City in Hue is the greatest_____.
A. tourist attraction B. tourist attractions C. tour attraction D. attraction tourist
36. Ha Long Bay is the number one______ in Viet Nam.
A. nature wonder B. natural wonder C. wonderful nature D. wonder nature
37. You_____ be late for school. It’s against the school regulations.
A. must B. mustn’t C. can D. can’t
38. You_______ all necessary things along with you before you start your trip.
A. takes B. won’t take C. must take D. mustn’t take
39. The boat trip to Ca Mau, the southern tip of Viet Nam, was____ experience of my life.
A. good B. better C. best D. the best
40. You must remember to bring a_______- it’s very useful when you go into a cave because it’s very dark there.
A. scissors B. torch C. clock D. compass Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Ximena 18 phút 2022-09-23T14:08:03+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-09-23T14:09:47+00:00

    21. a

    22. b

    23. b

    24. c

    25. d

    26. b

    27. c

    28. a

    29. a

    30. c

    31. b

    32. d

    33. a

    34. b

    35. b

    36. c

    37. b

    38. c

    39. d

    40. b

    0
    2022-09-23T14:09:54+00:00

    21. I think Nam is one of______tour guides in this company.
     A. the best   B. the better C. best D. better
    22. What is mountain in Viet Nam? -1 think it’s Fansipan.
     A. the height  B. the highest C. the higher D. highest
    23. We  _____ get up early to be at the campsite in time.
     A. can   B. must  C. can’t D. mustn’t
    24.   You______throw the rubbish into the West Lake.
     A. may   B. must  C. mustn’t D. may not
    25. We ______ hold a party tonight but we ______make some loud noises affecting 
     our neighbours.
     A. must/ mustn’t  B. mustn’t/ must  C. can/ must  D. can/ mustn’t
    26. “Do you finish packing”? – “Yes. All my things are in my ______”
     A. back B. backpack C. back pack D. plaster
    27. Ha Long Bay is Vietnam’s_______ wonder.
     A. most beautiful natural  B. most natural beautiful 
     C. the most beautiful natural  D. the most natural beautiful
    28. The Amazon   .
     A. Rain forest B. Rainy Forest C. Wet Forest D. Wetter Forest
    29._______is a large thick bag for sleeping in, especially when you are camping.
     A.A sleeping bag B.A sleep bag C. A sleepy bag D.A bag for sleeping
    30. If we had a_______, we wouldn’t get los.
     A. backpack B. ruler C. compass D. pain killer
    31. You_______ travel alone to the mountain. Always go in a group.
     A. must B. mustn’t C. do D. don’t
    32. People think Ayers Rock is_______ in the evening when it is red.
     A. good B. better C. best D. the best
    33. You_____ take a lot of warm clothes when you go to Sa Pa in winter
     A. must B. mustn’t C. can D. can’t
    34. Ba Be Lake is the largest_______ lake in Viet Nam.
     A. fresh B. freshwater C. water D. mount
    35. The Imperial City in Hue is the greatest_____.
     A. tourist attraction B. tourist attractions C. tour attraction D. attraction tourist
    36. Ha Long Bay is the number one______ in Viet Nam.
     A. nature wonder B. natural wonder C. wonderful nature  D. wonder nature
    37. You_____ be late for school. It’s against the school regulations.
     A. must B. mustn’t C. can D. can’t
    38. You_______ all necessary things along with you before you start your trip.
     A. takes B. won’t take C. must take D. mustn’t take
    39. The boat trip to Ca Mau, the southern tip of Viet Nam, was____ experience of my life.
     A. good B. better C. best D. the best
    40. You must remember to bring a_______- it’s very useful when you go into a cave because it’s very dark there.
     A. scissors B. torch C. clock D. compass

    Xin hay nhất ạ

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )