Môn Tiếng Anh Lớp 7 Bài nói về sở thích của mình mọi người giúp mình với ạ viết ngắn thôi nha mọi người

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 7 Bài nói về sở thích của mình mọi người giúp mình với ạ viết ngắn thôi nha mọi người Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.
mon-tieng-anh-lop-7-bai-noi-ve-so-thich-cua-minh-moi-nguoi-giup-minh-voi-a-viet-ngan-thoi-nha-mo

in progress 0
Quinn 4 ngày 2022-05-08T23:56:20+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

 1. hoaianh
  0
  2022-05-08T23:57:21+00:00

  My hobbies are listening to music and playing with my younger brother and sister. They make me feel relax and comfortable. I have listened to music for 3 years and I have played with my siblings when they were born. Because my brother and my sister share the same hobbies with me so we have a lot of stories to tell each other. I usually listen to English songs which I download from the Internet so I can learn the new vocabulary too. I think this hobby is so useful and I’ll continue it in the future. And if you have passion on it then you’ll find a nice job.

  Tạm dịch:

  Sở thích của tôi là nghe nhạc và chơi với em trai và em gái của tôi. Chúng khiến tôi cảm thấy thư giãn và thoải mái. Tôi đã nghe nhạc được 3 năm và tôi đã chơi với các anh chị em của mình khi chúng được sinh ra. Vì anh trai và em gái tôi có cùng sở thích với tôi nên chúng tôi có rất nhiều câu chuyện để kể cho nhau nghe. Tôi thường nghe các bài hát tiếng Anh tải về từ Internet để có thể học từ vựng mới. Tôi nghĩ sở thích này rất hữu ích và tôi sẽ tiếp tục nó trong tương lai. Và nếu bạn có đam mê với nó thì bạn sẽ tìm được một công việc tốt.

  (hí hí các bạn sẽ không tìm được bài này trên mạng đâu vì đây là mình tự làm)

  0
  2022-05-08T23:57:41+00:00

  Everyone has their own preferences and so do I. My hobby is reading books because reading helps me gain more knowledge. I could sit for hours in my home’s library reading a novel. I have a younger brother and my mom says I read too much but I don’t. I want to read more books by myself for sure the reason is that I find it still a little bit less hihi. Bye bye everyone I’m going to read a book

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )