Môn Tiếng Anh Lớp 8 Choose the correct answer 1. My aunt and I are far away from each other, but we always……….. a. keep on b. get on c. keep in touch d. wr

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 8 Choose the correct answer
1. My aunt and I are far away from each other, but we always………..
a. keep on b. get on c. keep in touch d. write on
2. Is physical education a/an……………subject in your school?
a. traditional b. additional c. national d. compulsory
3. Her good behaviors made a deep……….on all the class members.
a. impression b. expression c. kindness d. happiness
4. The ……………language of Malaysia is Bahasa Malaysia.
a. regional b. national c. international d. religious
5. It seems difficult for me to have a trip ………….. at present.
a. abroad b. outside c. aboard d. above
6. Visitors are welcome by the friendly………. of Vietnamese people.
a. attitude b. expression c. impression d. addition
7. The living room and the dining room are ………. by a short wall where there are many decorative plants.
a. broken b. divided c. parted d. separated
8. You can take part in sports activities , that depends on you. It’s ……….
a. optional b. traditional c. compulsory d. official
9. Tom wishes he could help his sister with her homework, but he ……….
a. could b. can c. couldn’t D. can’t
10. Mary ……….long curly hair. Now her hair is short.
a. has b. had had c. used to having d. used to have
11. A soccer team usually consists ………. 11 members.
a. in b. about c. of d. for
12. Lan used to walk ………. the old café on her way to primary school.
a. pass b. across c. at d. past
13. He made a deep impression ………. the members of his English speaking club.
a. in b. for c. at d. on
14. Foreign tourists shoukd be serious when entering places of ………. in Vietnam.
a. recreation b. worship c. interest d. vacation
15. Vietnamese people usually ………. to their ancestors for good luck.
a. correspond b. pray c. impress d. depend
16. Read the ………. on the box carefully before opening it.
a. religion b. instruction c. revision d. introduction
17. The office ………. with every family in the district.
a. separates b. depends c. comprises d. corresponds
18. “ Let me introduce myself. I’m Mai”  “……….”
a. Nice to see you again
b. Thanks, but I have seen it already
c. I’m very pleased
d. Pleased to meet you
19. “ Would you like to see the movie with me?”  “……….”
a. Yes, I would
b. thanks, but I have seen it already
c. Please do. That’s very kind of you
d. Not at all
20. “ Have you ever been to Hanoi, Kate?”  “ Yes, I ………. last summer.”
a. was b. has been c. were d. have been Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Maria 2 tháng 2022-10-03T23:12:15+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-10-03T23:13:41+00:00

    1. My aunt and I are far away from each other, but we always………..

    a. keep on b. get on c. keep in touch d. write on

    2. Is physical education a/an……………subject in your school?

    a. traditional b. additional c. national d. compulsory

    3. Her good behaviors made a deep……….on all the class members.

    a. impression b. expression c. kindness d. happiness

    4. The ……………language of Malaysia is Bahasa Malaysia.

    a. regional b. national c. international d. religious

    5. It seems difficult for me to have a trip ………….. at present.

    a. abroad b. outside c. aboard d. above

    6. Visitors are welcome by the friendly………. of Vietnamese people.

    a. attitude b. expression c. impression d. addition

    7. The living room and the dining room are ………. by a short wall where there are many decorative plants.

    a. broken b. divided c. parted d. separated

    8. You can take part in sports activities , that depends on you. It’s ……….

    a. optional b. traditional c. compulsory d. official

    9. Tom wishes he could help his sister with her homework, but he ……….

    a. could b. can c. couldn’t D. can’t

    10. Mary ……….long curly hair. Now her hair is short.

    a. has b. had had c. used to having d. used to have

    11. A soccer team usually consists ………. 11 members.

    a. in b. about c. of d. for

    12. Lan used to walk ………. the old café on her way to primary school.

    a. pass b. across c. at d. past

    13. He made a deep impression ………. the members of his English speaking club.

    a. in b. for c. at d. on

    14. Foreign tourists shoukd be serious when entering places of ………. in Vietnam.

    a. recreation b. worship c. interest d. vacation

    15. Vietnamese people usually ………. to their ancestors for good luck.

    a. correspond b. pray c. impress d. depend

    16. Read the ………. on the box carefully before opening it.

    a. religion b. instruction c. revision d. introduction

    17. The office ………. with every family in the district.

    a. separates b. depends c. comprises d. corresponds

    18. “ Let me introduce myself. I’m Mai”  “……….”

    a. Nice to see you again b. Thanks, but I have seen it already c. I’m very pleased d. Pleased to meet you

    19. “ Would you like to see the movie with me?”  “……….”

    a. Yes, I would

    b. thanks, but I have seen it already

    c. Please do. That’s very kind of you

    d. Not at all

    20. “ Have you ever been to Hanoi, Kate?”  “ Yes, I ………. last summer.”

    a. was b. has been c. were d. have been

    VOTE 5 SAO + CẢM ƠN VÀ CHO MK XIN CÂU TRẢ LỜI HAY NHẤT NHÉ!

    0
    2022-10-03T23:13:48+00:00

    1 . c

    2 . d

    3 . a 

    4 . c 

    5 . a

    6 . a

    7 . b

    8 . b

    9 . c

    10 . d

    11 . c

    12 . b

    13 . a

    14 . a

    15 . b

    16 . d

    17 . b

    18 . a

    19 . b

    20 . d 

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )