Môn Tiếng Anh Lớp 8 Choose the correct answers. 23. He broke my watch. A. My watch were broken. B. My watch be broken. C. My watch is broken. D. My watch w

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 8 Choose the correct answers.
23. He broke my watch.
A. My watch were broken. B. My watch be broken.
C. My watch is broken. D. My watch was broken.
24. The teacher explained the rule to the student.
A. The rule was explained to the student.
B. The students were explained the rule.
C. The students were explained the rules.
D. A and B are correct
25. He often asks me to help him.
A. He is often asked to help them.
B. They are often asked to help me.
C. I am often asked to help him.
D. I am often asked him to help me.
26. His friends never forgave his betrayal.
A. His betrayal were never forgiven by his friends.
B. His betrayal was never forgiven by his friends.
C. His betrayal was never forgave by his friends.
D. His betrayal never forgave by his friends.
27. I am sure we’ll settle the matter easily.
A. I’m sure the matter will settle easily.
B. I’m sure the matter will be settled easily.
C. I’m sure the matter will settled easily.
D. I’m sure the matter won’t be settled easily.
28. They speak much about this book.
A. This book is much spoken about.
B. This book is much spoken.
C. This book is much about spoken.
D. This book are much spoken about.
29. Have they tested all the machines?
A. Have all the machines be tested?
B. Have all the machines been testing?
C. Have all the machines been tested?
D. Have all the machines been being testing?
30. Does he realize that they are laughing at him?
A. Is he realized that he is laughing at?
B. Is he realized that he is being laughed at?
C. Does he realize that he is laughing at?
D. Does he realize that he is being laughed at?
31. The manager offers me several jobs.
A. I was offers several jobs.
B. I am offered several jobs.
C. Several jobs are offered to me.
D. B and C are correct.
32. We found that they had cancelled the soccer match.
A. We found that the soccer match had been cancelled.
B. The soccer match had been cancelled.
C. The soccer match was found that had been cancelled.
D. The soccer match was found to have been cancelled by us.
33. Mary is cutting a cake with a sharp knife.
A. A cake is being cut with a sharp knife by Mary.
B. A sharp knife is cutting a cake and Mary.
C. Mary and a sharp knife are cutting a cake.
D. Mary is cutting a sharp knife by a cake.
34. “Did Shakespeare write this play?”
A. Did this play be written by Shakespeare?
B. Was this play written by Shakespeare?
C. This play was written by Shakespeare.
D. Did this play Shakespeare write?
35. Which book do the students love?
A. Which book are done love by the students?
GIÚP EM NỐT NHA MNG Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Lyla 2 tháng 2022-03-22T21:22:49+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-03-22T21:23:52+00:00

    23.A :My watch were broken.

    24.D:A and B are correct

    25.C: I am often asked to help him.

    26.B:His betrayal was never forgiven by his friends.

    27.B. I’m sure the matter will be settled easily.

    28.C. This book is much about spoken.

    29.C. Have all the machines been tested?

    30.D. Does he realize that he is being laughed at?

    31.D. B and C are correct.

    32.D. The soccer match was found to have been cancelled by us.

    33.B. A sharp knife is cutting a cake and Mary.

    34.B. Was this play written by Shakespeare?

    0
    2022-03-22T21:24:40+00:00

    23. D

    24. D

    25.C

    26. B

    27.B

    28. A

    29.C

    30. D

    31. D

    32. D

    33. A

    34. B

    35. mấy đáp án sau đâu bạn

    CHÚC BẠN HỌC TỐT!

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )