Môn Tiếng Anh Lớp 9 1. I still can’t believe it! My bicycle_________last night. A was stolen B.was stealing C.stolen D.stole 2. The current constituti

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 9 1. I still can’t believe it! My bicycle_________last night.
A was stolen B.was stealing C.stolen D.stole
2. The current constitutional problem is_____ the to legal minds in the country
A studying B. being studying C. being studied D. been studied
3. Something funny_______ in class yesterday.
A. happened B. was happened C. happens D. is happened
4. The child’s arm was swollen because he______by a bee.
A. stung B.had stung C. had been stung D.had being stung
5. Today, many serious childhood diseases______ by early immunization A. are preventing B. can prevent C. prevent D. can be prevented
6. I________ with you on that subject
A. am agree B. am agreed C.agreeing D. agree
7. Many US automobiles_________in Detroit, Michigan
A. manufacture B. have manufacture C. are manufactured D. are manufacturing
2. Let’s go ahead and do it now. Nothing ______by waiting.
A. accomplishes B. accomplished C. has accomplished D. will be accomplished
9. “When________ ?” “ In 1928.”
A. penicillin was discovered
B. did penicillin discovered
C was penicillin discovered
D. did penicillin discover
10. In recent years, the government has imposed pollution controls on automobile manufacturers. Both domestic and important automobiles must _____ anti-pollution devices.
A equip with B.be equip with C. equip by D. be equipped by
11. A shortage of water is a problem in many part of the world. In some areas, water ______ from ground faster than nature can replenish the supply
A. is being taken B. has been taken C. is taking D. has taken
12. Vitamin C_______by the human body. It gets into the bloodstream quickly
A. absorbs easily B. is easily absorbing C. is easily absorbed
D. absorbed easily
13. “When can I have my car back? “I think is’ll___________late this afternoon
A.finish B. be finished C. have finished D. be finish
14. I didn’t think my interview went very well, but I guess it must have. Despite all my anxiety, i _______for the job I wanted. I’m really going to work hard to justify their confidence.
A. was hiring B. hired C. got hiring 15. be finish
15.My country ____________the pursuit of world peace.
A. is dedicating to B. is dedicated to C. is dedicating by D. is dedicated by
16. About 15,000 years ago, northern Wisconsin__________under ice a mile deep
A. buried B. was burying C. was buried D.had burrieed
17. Ed was new on the job, but he quickly fit himself into the______routine of the office
A. established B. establishing C. establishes D. establish
18. The Mayan Indians__________an accurate and sophisticated calendar more than seven centuries ago.
A. were developed B developed C. are developed D. have been developed
19. George is_______ Lisa.
A. marry with B. marry to C. married with D. married to
20. The rescuers_______for their bravery and fortitude in locating the lost mountain climbers.
A. were praised B. praised C. were praising D. praising
Mk đag cần gấp chỉ cần viết A,B.C,D thôi nha Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Nevaeh 9 tháng 2022-03-16T17:35:20+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-03-16T17:36:29+00:00

    1: A

    2: C

    3: B

    4: C

    5: D

    6: D

    7: C

    8: (2): D

    9: C

    10: D

    11: B

    12: C

    13: B

    14: B

    15: D

    16: C

    17: A

    18: B

    19: C

    20: B

    0
    2022-03-16T17:37:19+00:00

    Bạn tham khảo nhé

    mon-tieng-anh-lop-9-1-i-still-can-t-believe-it-my-bicycle-last-night-a-was-stolen-b-was-stealing

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )