Môn Tiếng Anh Lớp 9 1. They were interviewing her for the job. => She ________________ for the job. A. was being interviewed B. was interviewed

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 9 1. They were interviewing her for the job. => She ________________ for the job.
A. was being interviewed B. was interviewed
C. has been interviewed D. are being interviewed
2. Tom is writing the letter. => The letter ________________ by Tom.
A. was written B. is being written C. has been written D. are being written
3. Everyone understands English. => English ________________.
A. is understood B. has been understood C. was understood D. are understood
4. The employees brought up this issue during the meeting.
=> This issue ________________ by the employees during the meeting.
A. has been brought up B. is brought up C. was brought up D. is being brought up
5. The professor told him not to talk in class.
=> He ________________ by the professor not to talk in class.
A. has been told B. was told C. was being told D. is told
6. They say that women are smarter than men. => Women _____________ to be smarter than men.
A. were being said B. were said C. are said D. said
7. The fire has destroyed the house. => The house ________________ by the fire.
A. has been destroyed B. was being destroyed C. is destroyed D. are destroyed
8. She would have told you. => You ________________ by her.
A. would have been told B. would be told C. were being told D. would have told
9. She would reject the offer. => The offer ________________ by her.
A. will have been rejected B. would be rejected C. will be rejected D. are rejected
10. Somebody cleans the room every day.
A. The room everyday is cleaned. B. The room is every day cleaned.
C. The room is cleaned every day. D. The room is cleaned by somebody every day.
11. People don’t use this road very often.
A. This road is not used very often. B. Not very often this road is not used.
C. This road very often is not used. D. This road not very often is used.
12. How do people learn languages?
A. How are languages learned? B. How are languages learned by people?
C. How languages are learned? D. Languages are learned how?
13. Tom bought that book yesterday.
A. That book was bought by Tom yesterday. B. That book were bought yesterday by Tom.
C. That book yesterday was bought by Tom D. That book was bought yesterday.
14. They have changed the date of the meeting.
A. The date of the meeting has been changed. B. The date of the meeting has been changed by them.
C. The meeting has been changed the date. D. The date of the meeting has changed.
15. Somebody accused me of stealing money.
A. I was accused by somebody of stealing money. B. I was accused of stealing money.
C. I was accused of stealing money by somebody. D. I was accused stealing money. Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Sadie 1 tuần 2022-05-07T17:18:29+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-05-07T17:19:37+00:00

    Answer:

    1.A. was being interviewed

    2.B. is being written 

    3. A. is understood

    4.C. was brought up

    5. B. was told

    6. C. Are said

    7.A. has been destroyed

    8.A. would have been told

    9.B. would be rejected

    10. C. The room is cleaned every day.

    11. A. This road is not used very often

    12. A. How are languages learned?

    13. A. That book was bought by Tom yesterday.

    14. A. The date of the meeting has been changed

    15. C.I was accused of stealing money by somebody.

    Chúc cậu học tốt nhó :33

    0
    2022-05-07T17:20:02+00:00

    1. A

    2. B

    3. A

    4. C

    5. B

    6. C

    7. A

    8. A

    9. B

    10. C

    11. A

    12. A

    13. A

    14. A

    15. B

                           $@YuuSaji$

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )