Môn Tiếng Anh Lớp 9 65. The players ________to be there at 3 o’clock. A. told B. were told C. have told D. tell 66. Do you ______me say this in class? A. l

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 9 65. The players ________to be there at 3 o’clock.
A. told B. were told C. have told D. tell
66. Do you ______me say this in class?
A. let B. allow C. permit D. mind
67. He forced all his children ________hard till midnight.
A. to study B. studied C. study D. studying
68. I am always _________for school.
A. on time B. in time C. at time D. out of time
69. I was having a rest when the volcano_________.
A. exhibited B. exhausted C. exhaled D. erupted
70. We _________ an English exercise.
A. are doing B. did C. have done D. all are correct
71. He usually worn a pair of glasses.
A. He no longer wears a pair of glasses. B. He used to wear a pair of glasses.
C. He doesn’t wear a pair of glasses any more. D. All are correct
72. They wanted to know if the woman had died of the rare _________.
A. illness B. pain C. ache D hurt.
73. “ I wish I _________stay longer,” Maryam said to Lan at the end of the week.
A. could B. can C. will D. may
74. Malaysia is divided ________2 regions
A. to B. on C. in D. into
75. Maryam was really ________ by the beauty of Ha Noi.
A. impressed B. impress C. impression D. impressive
76. The United States has a ________ of around 250 million.
A. population B. separation C. addition D. introduction
77. Vietnamese people are very ________ .
A. friend B. friendless C. friendly D. friendship
78. We were having dinner ________ the telephone rang.
A. when B. while C. until D. since
79. I ________call you as soon as I come back home.
A. have B. will C. am D. is going
80. Would you mind ________the door?
A. open B. opened C. opening D. to open
81. My family loves this house. It _ the family home since my grandfather built it 60 years ago.
A. was B. is C. has been D. will be
82. Were you aware ________ the regulations against smoking in this area?
A. in B. with C. of D. about
83. They decided to postpone their journey till the end of the month because of the epidemic.
A. take up B. turn round C. put off D. do with
84 I’m not going out yet. I’m waiting ________ the rain to stop.
A. for B. away C. from D. up
II. Rewrite sentences, using “I wish………. Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Rylee 8 phút 2022-07-25T17:35:10+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-07-25T17:36:18+00:00

    65A

    66D

    67D

    68B

    69A

    70D

    71D

    72A

    73A

    74D

    75A

    76A

    77

    78A

    79

    80 B

    81B

    @trang

    #nocopy 

    xin hay nhất ạ

    0
    2022-07-25T17:36:18+00:00

    # vykelly123 ????????#
    Xin hay nhất ạ
    mon-tieng-anh-lop-9-65-the-players-to-be-there-at-3-o-clock-a-told-b-were-told-c-have-told-d-tel

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )