Môn Tiếng Anh Lớp 9 Giúp mình với I. Use the given suggestions to complete sentence: 1. They/ live/ here/ since/ they/ be/ born. 2. you/ love/ listen/ rock

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 9 Giúp mình với I. Use the given suggestions to complete sentence:
1. They/ live/ here/ since/ they/ be/ born.
2. you/ love/ listen/ rock music?
3. If/ I/ be rich// I / travel/ around the world.
4. Jack/ be/ interested/ learn/ Vietnamese.
II- Complete the second sentence so that it has similar meaning to the first one.
1. No one is more intelligent than her in our school
‘Can I borrow your bike, Nga?’, Nam asked.
Lan is 1.60m tall and Hoa is 1.60 tall, too.
Apples are usually cheaper than oranges.
He’d rather play golf than tennis. I. Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group
16. A. cleaned B. caused C. decided D. studied
17A. hour B. history C. honor D. honest
18. A. bottles B. tables C. teachers D. lips
19. A. found B. sound C. source D. count
20. A. scream B. sneaky C. pleasant D. feature
21. A. style B. type C. classify D. sympathy
22. A. storage B. encourage C. shortage D. garage
23. A. classify B. geology C. psychology D. photography
24. A. amusing B. practising C. advertising D. arising
25. A. universe B. technical C. profession D. content
Bài 1: Chuyển các câu sau sang thể bị động
6. The director promise that the audition will start on time.
7. John recommends that everyone should travel in France this season.
8. I believed my brother would pass this college entrance exam.
9. People have persuaded me that they will join with me to the party. 10. The class president notifies all the members that they will have to study harder next term Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Arianna 1 tuần 2022-05-06T20:02:36+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

    0
    2022-05-06T20:03:45+00:00

    1 They have lived here since they were born.

    2 Do you love listening to rock music?

    3 If I were rich, I would travel around the world.

    4 Jack is interested in learning Vietnamese.

    II

    1 She is the most intelligent student in our school.

    2 Nam asked Nga if she could lend him her bike.

    3 Lan is as tall as Hoa

    4 Oranges are usually more expensive than apples.

    5 He prefer playing golf to play tennis

    III

    16 C

    17 B

    18 D

    19 C

    20 C

    21 D

    22 D

    23 A

    24  

    0
    2022-05-06T20:03:53+00:00

    EX 1:

    1 They have lived here since they were born.

    2 Do you love listening to rock music?

    3 If I were rich, I would travel around the world.

    4 Jack is interested in learning Vietnamese.

    EX 2:

    1 She is the most intelligent student in our school.

    2 Nam asked Nga if she could lend him her bike.

    3 Lan is as tall as Hoa

    4 Oranges are usually more expensive than apples.

    5 He prefer playing golf to play tennis

    EX 3:

    16 C

    17 B

    18 D

    19 C

    20 C

    21 D

    22 D

    23 A

    24.C

    25.A

    EX1:

    6. The audition is promised to start on time.

    7.Everyone is recommended to travel in Franch this season by John.

    8.My brother was believed to pass this college entrance exam.

    9.I have been persuaded by people that they will join me at the party.

    10.All the members are notified by the class president that they will have to study harder next term.

    #NOCOPY
    #NOPlagiarism

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )