Môn Tiếng Anh Lớp 9 Little Tigers exists to (26)=-…orphans and vulnerable children in Vietnam and help (27)=-..that these chi

Question

Môn Tiếng Anh Lớp 9 Little Tigers exists to (26)……………….orphans and vulnerable children in Vietnam and help
(27)………………that these children grow up in safe and comfortable (28)………………with appropriate care
and protection.
Little Tigers will help improve the (29)…………….needs of thousands of orphaned and
(30)…………..chilren across Vietnam. We focus on orphanages (31)…………………..situations are most
(32)……………………, particularly receiving limited outside help and support. Through the work of our
volunteers and (33)……………….with local and international partners already working in the (34)……………….,
we strive to make a difference in the lives of these children, giving them hope (35)………………an otherwise
bleak future and the opportunity to reach their potential.
26. A. encourage B. support C. cheer D. raise
27. A. ensure B. succeed C. warranty D. define
28. A. places B. situations C. settings D. scenes
29. A. basic B. luxurious C. elementary D. primary
30. A. unoccupied B. abandoned C. inhabited D. deserted
31. A. which B. who C. whose D. what
32. A. acute B. severe C. thoughtless D. desperate
33. A. collaboration B. cooperation C. association D. communication
34. A. area B. subject C. topic D. field
35. A. to B. of C. for D. on Giúp em bài này với ạ em cần gấp, đừng copy nguồn trên mạng nha. Em xin cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.

in progress 0
Vivian 1 tuần 2022-05-07T19:02:54+00:00 2 Answers 0 views 0

Trả lời ( )

  1. giangnguyen
    0
    2022-05-07T19:04:01+00:00

    26. B (hỗ trợ)

    27. A (đảm bảo)

    28. C (sự bố trí)

    29. C (cơ bản, sơ yếu)

    30. B (bị mồ côi)

    31. C (sở hữu cách đứng trước  danh từ “situations”)

    32. B (khắc nghiệt)

    33. A (sự cộng tác với ai đó)

    34. A (khu vực)

    35. C

    0
    2022-05-07T19:04:10+00:00

    26. B .

    27. A .

    28. C.

    29. A.

    30. B.

    31. C.

    32. B .

    33. A.

    34. D.

    35. C.

Leave an answer

Browse

14:7-5x6+12:4 = ? ( )